Gratis hotelovernachting voor 2 personen!

Hulp-in-huis wil haar tevreden klanten de mogelijkheid bieden om een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt te ontvangen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het opnemen en het uploaden van een video waarin u vertelt wat uw positieve ervaring is met onze bemiddeling. Uw video wordt uitsluitend gebruikt op de betreffende site om nieuwe potentiële klanten te informeren.
Na het doorsturen van de link ontvangt u binnen 5 dagen een hotelbon voor een overnachting voor 2 personen in een 3 of 4 sterren hotel naar keuze in Nederland. De hotelbon is een jaar geldig voor alle Fletcher-hotels.

youtube-logo

Hieronder vind u een handleiding voor het maken van een video.

5 stappen om de hotelbon te ontvangen:

1. Zet uw webcam, smartphone of andere apparatuur klaar om een video op te nemen.

2. Zorg dat u in beeld vertelt wat u van onze site (graag met naam, dus of ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, ikzoekeenschoonmaakster.nl, sopje.nl, schoonmaak-student.nl, ikzoekeenwittewerkster.nl) vindt. Bijvoorbeeld:

  • Hoe hebt u onze site gevonden 
  • Hoe snel heeft de site u een nieuwe hulp aangeleverd 
  • Hoe zou u onze site omschrijven 
  • Wat is volgens u de meerwaarde van de site

3. Upload de video op www.youtube.com (Mocht u nog geen account hebben dan zult u deze eerst moeten aanmaken(kosteloos).

4 Voeg informatie toe.
Titel: Bedenk een titel die de lading van uw video dekt.
Beschrijving: U mag hier alles invullen. Let hierbij goed op dat u in de beschrijving onze url vermeldt
Tags: Voeg minimaal 4 tags toe

5. Stuur de youtube-link naar info@hulp-in-huis.nl. U ontvangt de hotelbon per post binnen 5 werkdagen na het mailen van de youtube -link

Door deel te nemen aan onze actie geeft u ons toestemming om uw video op onze website te vertonen. Wij zullen uw video uitsluitend op onze ervaringenpagina tonen.

Voorbeeld van een video die door één van onze klanten is gemaakt.